Κειμενογράφηση

Δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδας από εξειδικευμένους αρθρογράφους

Συγγραφή κειμένων για sites

Η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται μια σελίδα, για να έχει σωστή παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, είναι πολύ προσεκτικά γραμμένα και φυσικά στοχευμένα κείμενα. Στην pixelweb γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία των κειμένων, αφού μέσω αυτών, αυξάνεται η επισκεψιμότητα και βελτιστοποιείται η απόδοση της ιστοσελίδας σας ,στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Για την συγγραφή των κειμένων, συνεργαζόμαστε με μια ομάδα επαγγελματιών κειμενογράφων, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην στοχευμένη διαφήμιση. Παρότι οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ένα κείμενο, ο στόχος δεν είναι απλά να προστεθεί πληροφορία στην σελίδα σας, αλλά να ανέβει η επισκεψιμότητα της και να προωθηθεί σωστά από τις μηχανές αναζήτησης.

Η προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (Google), γίνεται μέσα από την χρησιμοποίηση “λέξεων κλειδιών”, που προωθούν την σελίδα σας και οδηγούν στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις των χρηστών. Η χρησιμοποίηση των λέξεων κλειδιών, φυσικά δεν γίνεται τυχαία, αλλά μετά από εκτεταμένη έρευνα, πάνω στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η επιχείρηση σας.

Στην εποχή της πληροφορίας που διανύουμε, η επιλογή και η σύνθεση SEO friendly κειμένων είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Οι κειμενογράφοι μας, μελετούν την ανάγκες της επιχείρησης σας, αναλύουν τον ανταγωνισμό και αφού συλλέξουν όλες τις πληροφορίες, τότε μόνο προχωρούν στην σύνταξη των κειμένων.

Ένας έμπειρος κειμενογράφος μπορεί να σχεδιάσει ένα έξυπνο και άρτιο κείμενο, μέσα από το οποίο θα προβληθεί η επιχείρηση σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Άλλωστε την διαφορά ανάμεσα σε μια σελίδα με επισκεψιμότητα και μια χωρίς, την κάνουν πάντα οι λεπτομέρειες και τα κείμενα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, μια λεπτομέρεια, που είναι όμως πάρα πολύ σημαντική.

Η επαγγελματική κειμενογράφηση συνήθως πραγματοποιείται κατά την κατασκευή ιστοσελίδας και καλό θα είναι να υπάρχει σε όλες τις γλώσσες που χρειαζόμαστε για το νέο μας website. Το τελευταίο είναι αρκετά σημαντικό και αποτελεί μέρος μιας διαδικασίας που ονομάζεται βελτιστοποίηση ιστοσελίδας. Κατά τη διαδικασία βελτιστοποίησης φροντίζουμε ώστε όλα τα κείμενα να είναι σαφή και να εμπνέουν εμπιστοσύνη προς τον τελικό νεπισκέπτη. Έτσι μόνο θα μπορεί να ξεχωρίσει ο επισκέπτης σας την ιστοσελίδα σας από τον ανταγωνισμό, διαβάζοντας τα κείμενα στην δική του γλώσσα, γραμμένα σωστά και κατανοητά.

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα κείμενο γραμμένο από επαγγελματία και ένα κείμενο μεταφρασμένο από κάποιο αυτόματο μεταφραστή, είναι πραγματικά χαώδης.

Οι υπηρεσίες κειμενογράφησης που προσφέρουμε είναι:

  • Σύνταξη νέων κειμένων
  • Επιμέλεια και αναβάθμιση παλιών κειμένων
  • Μετάφραση κειμένων σε επιθυμητές γλώσσες