Φιλοξενία ιστοσελίδων

Αξιόπιστα Datacenters με 99,99% Uptime

Το επιλεγόμενο web hosting είναι η δικτυακή εκείνη υπηρεσία που σας επιτρέπει να έχετε τα sites και τις διαδικτυακές σας εφαρμογές σε κάποιο χώρο στο διαδίκτυο. Επί της ουσίας, είναι σαν να "νοικιάζετε" ένα τμήμα από τους servers που ανήκουν στην εταιρεία μας, το οποίο και αντιστοιχίζεται με ένα μοναδικό domain name, η επιλογή του οποίου είναι πολύ σημαντική αφού πρέπει να ανταποκρίνεται στην επωνυμία της επιχείρησής σας, αλλά και δίνει το στίγμα σας, διευκολύνοντας την αναζήτηση των χρηστών.

Η παροχή της φιλοξενίας του website σας στους servers της PixelWeb παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και ενεργοποιθείτε αμέσως με την έναρξη κατασκευής της νέας σας ιστοσελίδας, συνδυαστικά με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών το οποίο και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, οι οποίες διακρίνονται για την ποιότητα και το υψηλό τους επίπεδο, καθώς και από την υπευθυνότητα της εταιρείας μας απέναντί σας.

Οι servers μας βρίσκονται πάνω σε ταχύτατα δίκτυα με πολλαπλές συνδέσεις σε υπερσύγχρονα datacenters των πλέον αξιόπιστων εταιρειών σε Ελλάδα και Γερμανία, τα οποία παρέχουν τις κατάλληλες συνθήκες (UPS, κλιματισμός, ελεγχόμενη πρόσβαση, πυρασφάλεια, αντισεισμική προστασία, hardware maintenance) για τη φιλοξενία τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα ταχύτατη και ασφαλή πρόσβαση στο website σας.

Το σε ποιον θα εμπιστευτείτε το web hosting σας, είναι ακόμα μια σημαντική απόφαση, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Η ασφάλεια του site σας και η προστασία του από επιθέσεις, η ταχύτητα και οι πελάτες που μπορεί να εξυπηρετεί ταυτόχρονα, τα αντίγραφα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται σε τακτική βάση, όπως επίσης και το κόστος της φιλοξενίας, είναι οι βασικότεροι παράγοντες που πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν του πριν πάρει την μεγάλη απόφαση. Οι υπηρεσίες της PixelWeb συμπεριλαμβάνουν επιπρόσθετο λογισμικό που προσφέρει την καλύτερη προστασία από ιούς worms, trojans, προγράμματα spyware, adware, keylogger, riskware, phishing και rootkits, έτσι ώστε να μην έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

Στην PixelWeb διασφαλίζουμε για εσάς τα εξής:

  • Φιλοξενία σε ελληνικά και ευρωπαϊκά datacenters, κάτι που βοηθάει και στο SEO, δηλαδή, στο να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική απέναντι στις μηχανές αναζήτησης.
  • Ασφάλεια ως προς την λειτουργία και την αποθήκευση των δεδομένων της ιστοσελίδας σας, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό και τα δεδομένα της επιχείρησής σας.
  • Όσο αυξάνεται η δημοφιλία ενός site, τόσο αυξάνεται η επισκεψιμότητα, καθώς και το Traffic που χρησιμοποιείται. Εμείς σας προσφέρουμε μεγάλα περιθώρια Traffic που καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερες απαιτήσεις σας.
  • Για κάθε κατασκευή νέας ιστοσελίδας, σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την φιλοξενία της για το 1ο έτος λειτουργίας της.
  • Σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε στην δημιουργία μιας ιστοσελίδας αλλά δεν έχετε ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της ιδέας της, δημιουργούμε για εσάς μια δωρεάν σελίδα «υπό κατασκευή».

Σας παρέχουμε πλήρη, άμεση, συνεχή και φιλική τεχνική υποστήριξη, ό,τι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε και είμαστε στη διάθεσή σας για να λύσουμε κάθε απορία σας.