Η εταιρεία μας

Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε;

Η pixelweb είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποείται στο χώρο του Internet Marketing απο το 2001. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη web εφαρμογών και ασχολείται κυρίως με τον σχεδιασμό και την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων αλλά και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Παράλληλα και για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της, αναλαμβάνει και τις διαφημιστικές ανάγκες μιας εταιρείας μέσω internet (καμπάνιες Google, Facebook, κ.α.) όσο και τις ανάγκες εικαστικών για μια τέτοια διαφήμιση ή άλλων γραφικών τεχνών. Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο, όπου εξειδικεύεται στην κατασκευή φιλικών web-εφαρμογών, παρέχοντας παράλληλα πλήρη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη.

Εκμεταλλευόμενοι τις συνεχώς αναπτυσσόμενες δυνατότητες του Internet προσπαθούμε να επιτύχουμε ένα δυναμικό επιχειρησιακό περιβάλλον μέσα από το Internet για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Για εμάς παίζει μεγάλο ρόλο η έννοια πρωτοπορία

Οι δημιουργίες μας θέλουμε πάντα να ξαφνιάζουν τους επισκέπτες, να εντυπωσιάζουν τους πελάτες μας και παράλληλα να προβληματίζουν και τον ανταγωνισμό του εκάστοτε κλάδου.

Υποστηρίζουμε πλήρως την φορητότητα φέρνοντας την ακόμα πιο κοντά στον χρήστη/επισκέπτη/πελάτη σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ευέλικτες και καλαίσθητες εφαρμογές, φιλικές με όλες τις συσκευές απεικόνισης πληροφορίας (κινητό, tablet, laptop, κλπ).


Η πολυετή εμπειρία μας μαρτυρά και τις ικανότητες μας

Όλα αυτα τα χρόνια, έχουμε φέρει εις πέρας -και με πλήρη επιτυχία- ιδιαίτερα περίπλοκα και «ευαίσθητα» έργα, για απαιτητικούς πελάτες. Επομένως, είμαστε σε θέση και έχουμε κάθε πρόθεση να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Η Pixewleb έχει αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση, καθώς και τους κατάλληλους συνεργάτες, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πάντα με επιτυχία στις απαιτήσεις των πελατών της. Έχει αναλάβει και υλοποιήσει έργα για μικρές, μεσαίες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς επίσης και για ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Business Planning

Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας και αναλύουμε μαζί σας όλες τις απαιτήσεις σας, αλλά και τον τρόπο που αυτές μπορούν να υλοποιηθούν

Project Valuation

Εκτιμάμε τις ανάγκες σας και σχεδιάζουμε το κατάλληλο case study που απαιτείται για την ολοκλήρωση του project σας

Perfect Timing

Αναλώνουμε τους χρόνους που ορίζει το κάθε χρονοδιάγραμμα με σωστό προγραμματισμό παραδίδοντας έτσι κάθε project στην ώρα του

Pixelweb - Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες για εντυπωσιακούς πελάτες!

Pixelweb - Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό και ευέλικτο website, με τους κατάλληλους μηχανισμούς ενημέρωσης και διαχείρισης περιεχομένου. Έτσι, θα μπορεί να υποστηρίζει λειτουργίες αναβάθμισης/ενημέρωσης περιεχομένου, σύμφωνα -πάντα- με τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες. Βασικά στοιχεία για αυτή την επιτυχία θεωρούμε τα εξής:

Α. Τεχνική αρτιότητα

Όλα τα Websites δημιουργούνται με άξονα:

  • Την σταθερότητα και την αξιοπιστία του συστήματος
  • Την δυνατότητα εύκολης και γρήγορης ενημέρωσης του περιεχομένου από χρήστες που δεν κατέχουν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις

Οι ιστοσελίδες μας είναι ανοιχτές για κάθε μελλοντική εξέλιξη/αναβάθμιση και υποστηρίζονται από ενημερώσεις του software (λογισμικού). Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει το γεγονός πως τα websites που κατασκευάζουμε είναι δομημένα με τη λογική των module extensions (επεκτάσιμες λειτουργίες). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε την κατασκευή ενός website με συγκεκριμένη λειτουργικότητα και στη συνέχεια να επεκτείνετε τις δυνατότητες του ανάλογα με τις ανάγκες, τα νέα δεδομένα και τις στρατηγικές σας επιλογές.

Β. Αισθητική και λειτουργικότητα

  • Εικαστική προσέγγιση με επιλεγμένα γραφικά που διευκολύνουν τη χρήση του Website
  • Στρατηγική πλοήγησης που σαν στόχο έχει την εύκολη περιήγηση του χρήστη στις σελίδες σας
  • Μέγιστη φιλικότητα της εφαρμογής προς το χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης

Σχεδιάζουμε websites για τους «πελάτες» των πελατών μας

Αν φημιζόμαστε για κάτι, αυτό είναι η δημιουργία πρωτότυπων websites. Δεν προσφεύγουμε απαραίτητα, σε έτοιμα πρότυπα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη δημιουργικότητας και πρωτοτυπίας. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε και αν απαιτηθεί, μπορεί να υλοποιηθεί εκ του μηδενός, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και να διαθέτει το δικό του προσωποποιημένο χαρακτήρα. Έτσι, το website σας, διαθέτει πρωτοτυπία και την ίδια στιγμή, ξεχωρίζει από τις έτοιμες και φθηνές -αλλά ακριβά κοστολογημένες σε πολλές περιπτώσεις- λύσεις.

Δεν είμαστε μόνο «καλλιτέχνες», αλλά ούτε μόνο «τεχνικοί»

Η ομάδα μας διαθέτει όλο το κράμα ειδικοτήτων που απαιτείται: web designers, front-end και back-end developers, Internet marketeers, content copywriters, Google & SEO specialists. Γι' αυτό το λόγο δεν είμαστε σε θέση να αναπτύσσουμε μονάχα απλά "sites", αλλά πλήρη και εξειδικευμένα εργαλεία που εξυπηρετούν όλους τους επιχειρησιακούς στόχους κάθε πελάτη.

Εξάλλου δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες εάν δημιουργούσαμε απλά «ωραία» sites. Είμαστε συνεπείς τόσο σε ό,τι υποσχόμαστε, όσο και στα χρονοδιαγράμματά μας, σεβόμενοι πάντα το χρόνο και τα χρήματα των πελατών μας.

Pixelweb - Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Γιατί να μας επιλέξετε:

Έχοντας δίπλα μας ανθρώπους, γνώστες της τεχνολογίας λογισμικού (Software Engineering), οι διαδικασίες εκπόνησης ενός έργου γίνονται απλές και λιτές. Έτσι επιτυγχάνουμε τον περιορισμό του χρόνου υλοποίησης, αλλά και τη μείωση του κόστους για εσάς. Συνδυάζοντας τις φρέσκες ιδέες από ικανούς web designers και web developers, εξυπηρετούμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη εμπλουτίζοντας τες, με μια πρωτότυπη επιχειρηματική λογική.

Η ανάθεση του έργου στην εταιρία μας, θεωρούμε πως θα έχει πολλαπλά οφέλη για την επιχείρηση σας σε δύο διαφορετικά επίπεδα.

Α. Σε επίπεδο εταιρικής συνεργασίας:

  • Την έναρξη μιας διαρκούς συνεργασίας με την εταιρεία μας, που παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών για τη λειτουργία επιχειρησιακών δικτυακών τόπων. Αυτό περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή, την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και συντήρησης, την ανάπτυξη νέων λειτουργιών, την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας (hosting services), αλλά και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη βέλτιστη αξιοποίηση του Internet, σύμφωνα με τα best practice της παγκόσμιας αγοράς.
  • Να αποκτήσετε μια πλατφόρμα δυναμικής διαχείρισης του περιεχομένου του website, έτσι ώστε αυτό να παρέχει κάθε στιγμή, αξιόπιστη και εύκολα προσβάσιμη πληροφόρηση.

Β. Σε επίπεδο υλοποίησης έργου:

  • Την -στρατηγικής σημασίας για εσάς- άρτια παρουσίαση της εταιρείας σας στο Διαδίκτυο (Internet), παρέχοντας ένα ευέλικτο και ελκυστικό περιβάλλον που αρμόζει στην εταιρική σας ταυτότητα. Έτσι αξιοποιείτε μια σύγχρονη τεχνολογική και λειτουργική πλατφόρμα, με κύριο σκοπό τη διαδραστική επικοινωνία με τους επισκέπτες του.
  • Την παροχή νέων υπηρεσιών/λειτουργιών οποιαδήποτε στιγμή και για οποιαδήποτε υπηρεσία αποφασίσει η εταιρία σας πως επιθυμεί να προσφέρει προς το κοινό στο οποίο απευθύνεται (επεκτασιμότητα).
  • Την άμεση τεχνική υποστήριξη (after sales support) σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν έχετε, παρέχοντας παράλληλα και πρακτικές συμβουλές καλής διαχείρισης ή οδηγίες χρήσης της ιστοσελίδας σας.

'