Κατασκευή ιστοσελίδων

Yψηλό design • Βελτιστοποιημένες εφαρμογές

Κατασκευή ιστοσελίδων με Responsive Design
Για ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση από κάθε συσκευή!

Στην εποχή της ταχύτητας και της τεχνολογίας, πέρα από τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, επιζητούμε ευέλικτο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει πως θέλουμε να έχει κανείς εύκολη πρόσβαση στο website μας άσχετα από την συσκευή που χρησιμοποιεί για να συνδεθεί με αυτό. Αποτελεί ήδη γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών πλοηγείται στο internet χρησιμοποιώντας τις κινητές συσκευές του (Smartphone ή Tablet) και όχι το Laptop ή το PC.

Ανταποκρινόμενοι λοιπόν, στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες τεχνικές. Μια από αυτές είναι το responsive design το οποίο και θεωρούμε σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε νέο website!

Ένα website που σχεδιάσθηκε με responsive τεχνική, μπορεί και προσαρμόζεται αυτόματα, στο πλάτος της οθόνης των φορητών συσκευών μέσω των οποίων μπορεί να πλοηγηθεί κανείς σε αυτό (π.χ. iPhone, iPad, κ.ά.). Η πλοήγηση γίνεται πιο εύκολη και ξεκούραστη ενώ παράλληλα οι γραμματοσειρές προσαρμόζονται (μεγαλώνουν ή μικραίνουν ανάλογα) ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα της πληροφορίας. Η καλαισθησία συνδυάζεται με την αποδοτικότητα και όλα αυτά, χωρίς να παραφορτώνουμε την ιστοσελίδα.

Κατασκευή ιστοσελίδων με Responsive Design

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (On Site SEO)
Κατασκευή ιστοσελίδων, 100% φιλική με τις μηχανές αναζήτησης

Κατασκευή ιστοσελίδων με βελτιστοποίηση σελίδας SEO

Το να έχουμε δημιουργήσει την ιδανική προς τις ανάγκες μας ιστοσελίδα, από μόνο του, δεν είναι αρκετό. Πρέπει να μπορεί ο οποιοσδήποτε να την βρει εύκολα και να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτήν.

Είναι πολύ σημαντικό, μια ιστοσελίδα να μην περιέχει σφάλματα και τόσο η δομή όσο και το περιεχόμενο της (κώδικας HTML) να είναι "ευανάγνωστα" απο τις μηχανές αναζήτησης. Αξιοποιώντας όλες τις διαδικασίες του SEO (Search Engine Optimization), φροντίζουμε έτσι ώστε οι ιστοσελίδες σας να είναι 100% φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Στόχος μας είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου σας σε αυτές, καθώς και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.


Πρωτότυπος σχεδιασμός προτύπων (Templates)
Ακολουθούμε την εταιρική σας ταυτότητα!

Η κατασκευή ιστοσελίδων, για εμάς δεν είναι δουλειά. Είναι πάθος! Αυτό ακριβώς το πάθος χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε πρωτότυπες ιδέες. Ιδέες που εφαρμόζουμε τόσο στην ανάπτυξη των ιστοσελίδων μας, όσο και στον σχεδιασμό των επιμέρους γραφικών τους.

Σχεδιάζουμε από την αρχή την ιστοσελίδα σας, με γνώμονα πάντα την εταιρική σας ταυτότητα, τα θέλω και τις ανάγκες σας. Για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε custom templates δηλαδή, πρωτότυπα templates (εικαστικά), κατα παραγγελία, σχεδιασμένα από εμάς και όχι στηριζόμενα σε έτοιμες λύσεις.

Η pixelweb είναι πρωτοπόρα στην κατασκευή εικαστικών για ιστοσελίδες. Απο το 1999 σχεδιάζουμε εντυπωσιακά πρότυπα (templates) αποκλειστικά για ιστοσελίδες. Διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία και εμπειρία ώστε να αποτυπώσουμε με πλήρη επιτυχία την εταιρική σας ταυτότητα στα πλαίσια της νέας ιστοσελίδας σας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες σχεδιασμού. 

 

Web templates design - Template customization

Website templates

Οικονομικές ιστοσελίδες
Χρησιμοποιώντας έτοιμα πρότυπα απο καταξιωμένους γραφίστες

Αναμφίβολα, το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας είναι το πρώτο κριτήριο που λαμβάνουμε υπ' όψιν μας όταν παίρνουμε τη μεγάλη απόφαση.

Για να μειώσετε λοιπόν τα έξοδά σας και να τα προσαρμόσετε στα μέτρα σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα εκατοντάδες έτοιμα templates (εικονικά πρότυπα) που έχουμε στη διάθεσή μας. Με την δική μας βοήθεια, το να βρείτε εκείνο που θα καλύπτει αισθητικά και ποιοτικά, αυτό που εσείς ονειρεύεστε, είναι μόλις ένα βήμα μακριά.


Διαχείριση ιστοσελίδας (CMS)
Ισχυρό Backoffice σημαίνει ασφάλεια!

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για μια επιχείρηση. Από 'κει και πέρα όμως, η ουσία βρίσκεται στο να μπορεί κανείς να την διαχειριστεί εύκολα στην συνέχεια και με απόλυτη ασφάλεια.

Εμείς σας παρέχουμε την απαραίτητη εκπαίδευση, ώστε η διαδικασία να σας φανεί παιχνιδάκι. Όπου και αν βρίσκεστε, ό,τι και αν κάνετε, το να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο είναι αρκετό. Μπείτε στο σύστημα διαχείρισης και με απλά βήματα, εκτελέστε τις αλλαγές/προσθήκες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Backoffice - CMS

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η ασφαλής λειτουργία, αλλά και η αποθήκευση δεδομένων μιας ιστοσελίδας, είναι κάτι που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας. Για το λόγο αυτό, φροντίζουμε οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε να φιλοξενούνται σε αξιόπιστα ελληνικά datacenters τα οποία συντηρούμε συνεχώς. Έτσι, έχετε αυτομάτως έναν προβληματισμό λιγότερο.

Μείωση loadtime ιστοσελίδας

Τεχνικές για υψηλότερο loadtime

Ένας καλός λόγος που ο επισκέπτης εγκαταλείπει την πλοήγησή του σε μια ιστοσελίδα, είναι η ταχύτητά της. Όταν μια σελίδα αργεί να φορτώσει, αυτόματα μας προκαλεί εκνευρισμό και ως εκ τούτου, εξαλείφει την διάθεσή μας να την εξερευνήσουμε.

Για να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα και για να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, έχουμε επενδύσει στα καλύτερα συστήματα διαχείρισης της αγοράς. Με την αξιοποίηση σύγχρονων και αξιόπιστων τεχνικών σε συνδυασμό πάντοτε με τους ταχύτατους servers μας, εξασφαλίζουμε την μέγιστη απόδοση της εφαρμογής και συνεπώς την γρηγορότερη φόρτωση των σελίδων σας.


Άμεση τεχνική υποστήριξη
Παροχή πλήρους πακέτου στήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών

Για εμάς δεν είστε πελάτες, αλλά συνεργάτες. Σκοπός μας δεν είναι απλά η κατασκευή της ιστοσελίδας σας, αλλά το να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε συνεχώς σε κάθε σας ανάγκη. Έτσι, πριν και μετά την δημιουργία του website σας, εμείς είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε, σε ό,τι χρειαστείτε.

Σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, κατευθυντήριες και συμβουλευτικές γραμμές, ενημέρωση για τις νέες διαδικτυακές τάσεις, παροχές, τεχνολογίες κ.ά.

Ενημέρωση στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας με χρήση των Google Analytics:

Ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς εταιρειών/επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και στο διαδίκτυο, είναι το κατά πόσο το εργαλείο αυτό φέρνει κοντά τους, τους επιθυμητούς πελάτες. Μια ανησυχία άκρως φυσιολογική, εφόσον κάποιος έχει επενδύσει τα χρήματά του, ευελπιστώντας να βγάλει περισσότερα.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας. Μέσω της πασίγνωστης και έγκυρης πλατφόρμας Google Analytics, έχουμε μια σαφή και αναλυτική εικόνα της κινητικότητας της ιστοσελίδας, αλλά και τον ακριβή αριθμό των επισκεπτών της. Ακόμη και σε Live χρόνο. Στοιχεία που μπορείτε να συγκρίνετε με τις πωλήσεις σας, να αναλύσετε και γιατί όχι, να τα αξιοποιήσετε προς βελτίωση του κέρδους σας, με μια online διαφημιστική εκστρατεία.


Επιπρόσθετες υπηρεσίες:

Όπως ήδη προαναφέραμε, επιθυμία μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς. Στόχος της Pixelweb δεν είναι απλά η κατασκευή λειτουργικών ιστοσελίδων, αλλά ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν και ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας. Έτσι, έχουμε να σας προτείνουμε μια σειρά επιπρόσθετων παροχών μέσω των οποίων μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να κερδίσετε χρήμα εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα. Σας παρέχουμε λοιπόν:

  • Δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδας: Επιμελημένα κείμενα γραμμένα εξολοκλήρου από εξειδικευμένους συνεργάτες, το περιεχόμενο των οποίων θα αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σας.
  • Δημιουργία Custom εφαρμογών: Για να έχει η ιστοσελίδα σας μεγαλύτερη ευελιξία, σας παρέχουμε την δημιουργία πληθώρας πρωτότυπων εφαρμογών με βάσει τις ανάγκες σας που θα σας λύσουν τα χέρια.
  • Σχεδιασμός στρατηγικής διαφήμισης του website σε διαδικτυακά μέσα: Στην εποχή του διαδικτύου, η μοναδική αποδοτική διαφήμιση είναι εκείνη που αποφέρει οφέλη. Εμείς σας βοηθάμε να σχεδιάσετε την στρατηγική σας, να προωθήσετε και να διαφημίσετε το website σας μέσω των δημοφιλέστερων διαδικτυακών μέσων (Google Ads, Facebook Ads, κ.ά.)
  • Διαχείριση διαφημίσεων στο Google και στο Facebook: Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, και επειδή -ειδικά οι μικρές επιχειρήσεις- δεν έχουν απαραίτητα εξειδικευμένο προσωπικό ή διαφημιστικό τμήμα, αναλαμβάνουμε για εσάς την διαχείριση του διαφημιστικού σας προγράμματος σε Google και Facebook.
  • Σχεδιασμός κινούμενων ή στατικών Banner Ads: Σχεδιάζουμε από την αρχή και σύμφωνα πάντα με αυτό που εσείς θέλετε, διαφημιστικά banners σε όποια διάσταση ή σχέδιο επιλέξετε.
  • Σχεδιασμός νέας εταιρικής ταυτότητας: Κάθε εταιρεία ξεχωρίζει για την επωνυμία της. Έτσι κάθε ιστοσελίδα, ξεχωρίζει για το λογότυπό της. Σχεδιάζουμε λοιπόν για εσάς, το λογότυπο της ιστοσελίδας σας για να ανταποκρίνεται, όχι μόνο στις υπηρεσίες που παρέχετε και στο όνομά σας, αλλά και στην εικόνα που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.