Κατασκευή Newsletter

Responsive newsletters με στυλ

Ο σχεδιασμός, η δημιουργία και η αποστολή ενός newsletter από μια επιχείρηση προς τους πελάτες της, είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που οφείλει να εκτελέσει, αλλά και από τα πιο επίφοβα. Εξού και απαιτείται σχέδιο δράσης και εκτέλεσης της διαδικασίας αυτής που αν και φαντάζει απλή, μπορεί να είναι πιο περίπλοκη απ' όσο πιστεύει κανείς. Γι' αυτό η pixelweb, βρίσκεται κοντά σας για να σχεδιάσει και κατασκευάσει το newsletter σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αλλά και να σας κατευθύνει έτσι ώστε αυτό να αποσταλεί όπως πρέπει, φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σχεδιάζοντας το newsletter σας:

Για να θεωρηθεί ένα newsletter πετυχημένο, πρέπει να είναι ένα newsletter που θα διαβαστεί. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είναι αισθητικά ελκυστικό, περιεκτικό και ουσιώδες, μα πάνω απ' όλα, με νόημα και χαρακτηριστικό της ταυτότητας της εταιρείας σας. Ένα newsletter που θα κάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας να φαντάζουν ανταγωνιστικά.

Τα εξειδικευμένα τμήματα σχεδιασμού και marketing της pixelweb, συζητώντας μαζί σας τους στόχους της επιχείρησής σας και αναλύοντας τις δυνατότητες υλοποίησής τους, καταλήγουν στο τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε και με γνώμονα αυτό προχωρούν στον σχεδιασμό ενός εικαστικού πλάνου που αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το περιεχόμενο του newsletter σας.

Δημιουργία newsletter με Responsive, Fluid ή Scalable Design:

Τώρα τα newsletters σας μπορούν να διαβαστούν από οποιαδήποτε συσκευή και να συνδεθεί ο χρήστης/πελάτης, στο διαδίκτυο. Το εκάστοτε newsletter που αποστέλλεται, προσαρμόζεται στο πλάτος της οθόνης των φορητών συσκευών μέσω των οποίων μπορεί να συνδεθεί κανείς στο mail του (smartphone, tablet κ.ά.), προκειμένου να ενημερωθεί και να διαβάσει τα μηνύματά σας.

Ενημερώστε σωστά:

Το newsletter είναι μια υπηρεσία η οποία παρέχεται σε εγγεγραμμένους στο site μας χρήστες και που αν γίνεται σωστά, μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στην επιχείρησή σας.

Ακόμη και σήμερα χρησιμοποιούνται αθέμιτες τακτικές και τα newsletters πολλών εταιρειών αποστέλλονται και σε μη εγγεγραμμένους χρήστες, ένα φαινόμενο που στις μέρες μας μοιάζει να καταπολεμάται μεν, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία δε. Παρ' όλα αυτά οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι (blacklists) που συντηρούν τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων, θέτουν ολοένα και περισσότερο αυστηρά φίλτρα για τον εντοπισμό των SPAM mails.

Δική μας πρόθεση είναι να σας βοηθήσουμε να χτίσετε μια σχέση ενδιαφέροντος και εμπιστοσύνης με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας, αλλά και να δημιουργήσετε ένα νέο κοινό μέσω του email marketing. Εμείς είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε, να σας προτείνουμε λύσεις και να σας προσφέρουμε τις κατευθυντήριες γραμμές για την μέγιστη απόδοση των ενημερωτικών σας.

Θέλετε να γνωρίζετε αν το newsletter σας διαβάστηκε;

Μπορείτε να το μάθετε πολύ εύκολα, εγγυημένα και χωρίς κανέναν απολύτως κόπο απευθείας από την διαχείριση του site σας, χωρίς να λαμβάνετε εκνευριστικές αναφορές παράδοσης, που το μόνο που θα πετύχουν είναι να γεμίσουν το mail σας μεγάλο όγκο πληροφοριών.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε για το πόσοι άνοιξαν το newsletter σας, που έκαναν κλικ, ποια παροχή/προϊόν σας είχε μεγαλύτερη κινητικότητα κλπ. Τις αναφορές αυτές μπορείτε να τις δείτε απευθείας μέσα από το σύστημα διαχείρισης του website σας μετά την αποστολή του newsletter.

Μην ξεχνάτε:

Αυτό που πρέπει να θυμόσαστε σε κάθε περίπτωση, είναι πως ένα newsletter δεν είναι απλά ένα ενημερωτικό μήνυμα που απευθύνεται στους πελάτες σας, αλλά μια γέφυρα επικοινωνίας της ίδιας σας της ιστοσελίδας αλλά και της επιχείρησής σας μαζί τους, καθώς και με τους δυνητικούς πελάτες που ευελπιστούμε να προσεγγίσουμε και να τους εντάξουμε στο πελατολόγιό μας.

Τώρα, μαζί με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας σας προσφέρουμε δωρεάν τον μηχανισμό για τη δημιουργία λίστας ενημερώσεων όπου οι επικέπτες μπορούν να εγγράφονται αυτόματα μέσα απο το νέο σας website.