Κατασκευή Banner

Σχεδιασμός πρωτότυπων banner διαφήμισης για Google Ads και Facebook

Αδιαμφισβήτητα, η διαδικτυακή διαφήμιση αποτελεί σήμερα τον πιο δυναμικό, άμεσο και αποδοτικό τρόπο για να προβάλλει μια επιχείρηση τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Το διαδίκτυο είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη και διογκούμενη αγορά και κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται σε αυτό αναζητώντας τις καλύτερες δυνατές προσφορές, πραγματοποιώντας τις ηλεκτρονικές τους αγορές.

Αυτή η μορφή διαφήμισης μπορεί να υλοποιηθεί μέσω πολλών και ποικίλων τρόπων με συνηθέστερη όλων τα επιλεγόμενα banners.

Τι είναι ένα web banner Ad:

Το banner Ad ή αλλιώς web banner, μπορεί να το συναντήσει κανείς σε δύο μορφές:

  • Η πρώτη: είναι και η πιο απλή, αφορά τον συνδυασμό μιας πληροφορίας και μιας εικόνας, η οποία λειτουργεί ως σύνδεσμος σε κάποια landing page του site του διαφημιζόμενου.
  • Η δεύτερη: αφορά την σύνδεση μιας πληροφορίας, με ένα συνδυασμένο πακέτο εικόνων με κίνηση (Animation), με το στυλ και το ύφος του προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες των διαφημιζόμενων αλλά και του πάροχου του διαφημιστικού πεδίου.

Και στις δύο περιπτώσεις, το Web banner σχεδιάζεται με τέτοιον τρόπο ώστε να ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική που στόχος της δεν είναι άλλος από το να φέρει περισσότερους υποψήφιους πελάτες σε μία επιχείρηση, προσελκύοντας το ενδιαφέρον τους. Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο τρόπος κατασκευής, η διάρκεια της διαφήμισης (όταν πρόκειται για animated elements) καθώς και η ποσότητα των μηνυμάτων που θα επικοινωνήσουμε στον επισκέπτη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον τρόπο κατασκευής των banners μπορούν να δημιουργήσουν μια σημαντική προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Ποιός ο δικός μας ρόλος:

Στην pixelweb αναλαμβάνουμε την δημιουργία πρωτότυπων και αποδοτικών διαφημιστικών banners τα οποία μπορούν να δένουν αρμονικά με την εκάστοτε ιστοσελίδα στην οποία θα τοποθετηθούν, είτε πρόκειται για Google διαφημιστική εκστρατεία είτε για τοποθέτηση σε συγκεκριμένα websites συνεργατών. Σε κάθε περίπτωση ακολουθούμε τα διεθνή standards διαστάσεων επιτυγχάνοντας την προσαρμογή αυτών των ad banners σε οποιοδήποτε σημείο της εκάστοτε ιστοσελίδας που θα φιλοξενηθεί.

Στόχος μας, να διαφημιστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αξιοποιώντας τις καλύτερες δυνατές τεχνικές και αυξάνοντας το πελατολόγιό σας. Εσείς βάζετε τις κεντρικές ιδέες και τα θέλω σας, εμείς την εμπειρία μας, την τεχνογνωσία μας και μέσα από μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, δημιουργούμε νέες, πρωτότυπες και φρέσκες διαφημιστικές προτάσεις που ξεχωρίζουν.