Κατασκευή E-shop

Responsive design, άμεση αύξηση πωλήσεων!

Η PixelWeb προσαρμόζει -πάντα- τις υπηρεσίες της στις δικές σας ανάγκες. Το ίδιο ισχύει και για την κατασκευή κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος. Λαμβάνοντας υπόψιν μας τα θέλω σας, μα κυρίως τις ιδιαιτερότητες και την ταυτότητα των προϊόντων/υπηρεσιών που παρέχετε, δημιουργούμε το ιδανικό για εσάς e-shop, έτσι ώστε να απευθύνεται στο κοινό το οποίο στοχεύετε, αλλά και να μπορεί να ξεχωρίσει ανάμεσα στα μυριάδες άλλα, ηλεκτρονικά καταστήματα της αγοράς.

Η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση, ώστε να σας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και αποτελέσματα που θα βελτιστοποιήσουν όχι μόνο την ευρύτερη εικόνα της επιχείρησή σας, αλλά και το αληθινό πρόσωπο αυτής στο διαδίκτυο, σε μια εποχή που οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν κερδίσει τεράστιο έδαφος και προτιμούνται από μεγάλη μερίδα αγοραστών που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και αναζητούν την εμποστοσύνη σας.

Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των e-shops τα οποία κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε:

1. Φιλική εφαρμογή για εύκολες αγορές από όποια συσκευή και αν συνδέεστε στο διαδίκτυο:

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και e-shops αξιοποιώντας την τεχνολογία responsive web design. Αυτό επιτρέπει στην σελίδα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος να προσαρμοστεί στο πλάτος της οθόνης των φορητών συσκευών μέσω των οποίων μπορεί να συνδεθεί σε αυτό (smartphone, tablet κ.ά.). Έτσι, η πλοήγηση γίνεται εύκολη και γρήγορη, καθώς και η πραγματοποίηση αγορών, χωρίς κανέναν απολύτως κόπο.

2. Εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου του e-shop σας:

Το ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, σας επιτρέπει να το διαχειριστείτε εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εισάγετε, διαγράψετε, τροποποιήσετε όλα σας τα προϊόντα, αλλά και τις επιμέρους κατηγορίες του e-shop σας.

3. Χρήση δυναμικών φίλτρων πλοήγησης για εύκολη εύρεση προϊόντων:

Στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τα φίλτρα πλοήγησης, είναι μια από τις πιο σημαντικές δυνατότητες που παρέχονται. Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης διευκολύνει την αναζήτησή του, περιορίζοντας τα πιθανά αποτελέσματα σε αυτά που πραγματικά καλύπτει τα θέλω και τις ανάγκες του. Έτσι, κερδίζει χρόνο και εσείς έναν ικανοποιημένο πελάτη που θα επιστρέψει και πάλι στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, σε πρώτη ευκαιρία.

4. Μειώστε τα κλικ και απλουστεύσετε την περιήγηση στο e-shop σας:

Ξεχάστε τα ατελείωτα κλικαρίσματα που κουράζουν τον πελάτη και τον οδηγούν στο να εγκαταλείψει ένα e-shop πριν να προλάβει να κάνει τις αγορές του από αυτό. Εμείς, σας εξασφαλίζουμε μείωση των απαιτούμενων clicks έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να περιηγηθεί στην σελίδα εύκολα και γρήγορα.

5. Ενημέρωση στατιστικών επισκεψιμότητας με χρήση των Google Analytics:

Το Google Analytics δεν είναι απλά ένα εργαλείο μέτρησης επισκεψιμότητας του e-shop σας, αλλά ένα εργαλείο μέτρησης απόδοσης των επιμέρους παραγόντων του. Αυτό σημαίνει πως έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε τυχόν τρωτά σημεία της επιχείρησής σας και να τα διορθώσετε, απογειώνοντας τις πωλήσεις σας. Και εμείς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε αυτό.

6. Διασύνδεση του e-shop με τα social media:

Στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης μέσω διαδικτύου, το να μπορείτε να προβάλλετε την επιχείρησή σας στα social media είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς. Και εμείς, σας το προσφέρουμε. Κάθε φορά που κάποιος χρήστης κάνει like ή share στη σελίδα του e-shop σας στο facebook, οι φίλοι του αλλά και οι ακόλουθοι της σελίδας σας μπορούν να το δουν. Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθάμε να διατηρείτε μια διαρκή επικοινωνία με το αγοραστικό σας κοινό, αποκτώντας ολοένα και περισσότερους fans και κατά συνέπεια, υποψήφιους πελάτες.

7. Δυνατότητα πληρωμής με κάθε τρόπο:

Δεν περιορίζουμε τους πελάτες σας και τους δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι με ποιον τρόπο θα κάνουν τις πληρωμές τους. Όλες οι πιθανές επιλογές είναι διαθέσιμες (PayPal, Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση), ανταποκρινόμενοι έτσι όχι μόνο στις δικές σας ανάγκες, αλλά και στου πελάτη σας.

8. Διασύνδεση του e-shop σας με πλατφόρμες πωλήσεων:

Το skroutz.gr και το bestprice.gr είναι μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες, όπου χιλιάδες χρήστες επισκέπτονται καθημερινά προκειμένου να βρουν την φτηνότερη τιμή προϊόντος της αγοράς. Με την διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εκεί, όχι μόνο επιτυγχάνετε την εμφάνιση όλων σας των προϊόντων σε αυτές τις πλατφόρμες, αλλά έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις ανταγωνιστικές σε εσάς τιμές, βελτιώνοντας τον κατάλογό σας και αυξάνοντας το πελατολόγιό σας.

9. Δυνατότητες ανάπτυξης custom εφαρμογών προβολής:

Ένα από τα βασικά στοιχεία στην κατασκευή ενός e-shop είναι το να παρουσιάζονται τα προϊόντα σας με την καλύτερη δυνατή απεικόνιση. Για να το πετύχουμε αυτό, αναλαμβάνουμε την δημιουργία γραφικών, σχεδιασμό νέου λογότυπου καθώς και το retouche των ήδη υπάρχων φωτογραφιών των προϊόντων σας.

10. Δωρεάν κατοχύρωση ονόματος χώρου και δωρεάν φιλοξενία e-shop για το 1ο έτος:

Φροντίζουμε για την κατοχύρωση του domain name του e-shop σας (www.onoma.gr) και για την διαδικτυακή του φιλοξενία. Όλα αυτά, εντελώς δωρεάν για το 1ο έτος λειτουργίας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, στηρίζοντας ακόμα πιο θερμά την έναρξη της νέας σας δράσης.

11. Φιλοξενία e-shop με χρήση τελευταίας τεχνολογίας:

Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μπορείτε να είστε ήσυχοι πως το e-shop σας βρίσκεται σε καλά χέρια. Σας εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες και παράλληλα, προστασία από διαδικτυακές απειλές. Η φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος γίνεται σε ελληνικό ταχύτατο και ασφαλές datacenter, κάτι που βοηθάει και στο ελληνικό SEO, δηλαδή, στο να είναι το e-shop σας φιλικό απέναντι στις μηχανές αναζήτησης.

12. Εύκολη ολοκλήρωση αγοράς με 3 clicks:

Ένας από τους βασικούς λόγους που πελάτες ενός e-shop το εγκαταλείπουν πριν να κάνουν κάποια αγορά από αυτό, είναι η πολύπλοκη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς. Εμείς απλοποιούμε τα πράγματα, τόσο για εσάς, όσο και για τους πελάτες σας. Η ολοκλήρωση της αγοράς γίνεται μέσω τριών απλών click, εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα, χωρίς περιττές καθυστερήσεις και διαδικασίες που κουράζουν.