Κατασκευή Λογότυπου

Απλή αισθητική, μεγάλα αποτελέσματα!

Η Εταιρική Ταυτότητα της επιχείρησής σας:

Για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, παντός αντικειμένου και δραστηριότητας, είναι επιτακτική ανάγκη η ύπαρξη μιας σωστής και αντιπροσωπευτικής εταιρικής ταυτότητας.

Η pixelweb, σύμφωνα πάντα με το εταιρικό σας προφίλ, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, σχεδιάζει από την αρχή την Εταιρική σας Ταυτότητα έτσι ώστε αυτή να ξεχωρίζει, να είναι μοναδική και να προσφέρει το στίγμα της. Η εταιρική ταυτότητα χωρίζεται σε δύο διαφορετικούς αλλά εξίσου σημαντικούς τομείς, στην Οπτική και στην Λειτουργική Εταιρική Ταυτότητα.

Στην pixelweb αναλαμβάνουμε την μελέτη και την ανάλυση του εταιρικού σας προφίλ και βάση αυτού, σχεδιάζουμε την ιδανική για εσάς, Οπτική Εταιρική Ταυτότητα.

Οπτική Εταιρική Ταυτότητα και ο ρόλος της pixelweb:

Ο όρος Οπτική Εταιρική Ταυτότητα αναφέρεται σε κάθε τι υλικό που χρησιμοποιεί μία επιχείρηση προκειμένου να πραγματοποιήσει έμμεση ή άμεση επικοινωνία με τους πελάτες της. Με πιο απλά λόγια, η Οπτική Ταυτότητα είναι αυτή που αποτυπώνεται σε όλα τα έγγραφα, στα διαφημιστικά έντυπα (ηλεκτρονικά ή μη), σε γραφική ύλη, επιγραφές, δώρα, οχήματα κλπ προϊόντα μιας επιχείρησης.

Η pixelweb, σύμφωνα πάντα με το εταιρικό σας προφίλ, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, σχεδιάζει από την αρχή την Εταιρική σας Ταυτότητα έτσι ώστε αυτή να ξεχωρίζει, να είναι μοναδική και να προσφέρει το στίγμα της.

Αναλυτικά:

  • Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του Εταιρικού σας λογότυπου (Logo), με τις εικαστικές μας προτάσεις να συμβαδίζουν με τις δικές σας απαιτήσεις και να ταιριάζουν με το ευρύτερο προφίλ σας. Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα, που θα ξεχωρίζει για την καλαισθησία του και τη μοναδικότητά του, ενώ παράλληλα θα είναι και διαχρονικό.
  • Συνδυάζοντας την ποιότητα και την υψηλή αισθητική, ακολουθώντας την γραμμή του Εταιρικού σας λογότυπου στο οποίο θα καταλήξουμε, σχεδιάζουμε τις επαγγελματικές και εταιρικές σας κάρτες.
  • Παράλληλα, σχεδιάζουμε την ευρύτερη εταιρική σας προβολή, προσαρμόζοντας το λογότυπό σας σε φακέλους και επιστολόχαρτα, τα οποία θα χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.
  • Συμπληρωματικά, μπορούμε να αναλάβουμε τον σχεδιασμό των διαφημιστικών σας εντύπων (fliers, brochures, κλπ.), επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, βοηθώντας να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες.
  • Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του εταιρικού σας Newsletter, αλλά και των εταιρικών σας e-mails, έτσι ώστε να υπάρχει ένα ομοιόμορφο αισθητικά αποτέλεσμα που θα αποπνέει επαγγελματισμό και σιγουριά.
  • Τέλος, αναγνωρίζοντας πως ο χρόνος είναι χρήμα για εσάς, εξειδικευμένοι copywriters (συντάκτες/κειμενογράφοι), αναλαμβάνουν την συγγραφή και την επιμέλεια κειμένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά πως θέλετε, και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας. Τα κείμενα αυτά μπορεί να αφορούν το site σας, το εταιρικό σας προφίλ, τα διαφημιστικά σας φυλλάδια κ.ά.

Ποιό το όφελός σας:

Η ύπαρξη Οπτικής Εταιρικής Ταυτότητας βοηθάει στο να ενισχυθεί η παρουσία σας στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και να αναγνωριστεί η αξία της επιχείρησής σας ιδιαίτερα μέσω του διαδικτύου όταν πρόκειται παράλληλα και για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Παράλληλα, προσφέρει ασφάλεια στους υποψήφιους πελάτες/συνεργάτες σας, αφού γνωρίζουν πως μπορούν να έχουν άμεση επικοινωνία μαζί σας, η οποία θα έχει εξίσου άμεση ανταπόκριση.

Με την ύπαρξη Οπτικής Εταιρικής Ταυτότητας η επιχείρησή σας:

Εδραιώνει την υπόστασή της, κάτι που βοηθά στο να αυξηθεί η φήμη της, εξασφαλίζοντας ένα αίσθημα ασφάλειας, στοιχείο πολύ σημαντικό ειδικά στην εποχή που διανύουμε.

Υποδηλώνει πως εργάζεται δομημένα, οργανωμένα, αλλά και πως υπάρχει σταθερότητα. Επιπλέον, ενισχύεται η πεποίθηση πως διαθέτετε γνώση και εξειδίκευση στο αντικείμενό σας, αυξάνοντας τις πιθανότητες να προτιμήσει κάποιος να συνεργαστεί μαζί σας αντί με κάποιον άλλον.

Μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και αποδοτικότερα εκ των έσω. Αν μάλιστα, έχετε συνδυάσει την Οπτική Ταυτότητα με την Λειτουργική, η επιχειρηματική σας ομάδα, όχι μόνο νιώθει πιο ασφαλής και ακολουθεί ένα πιο οργανωμένο επαγγελματικό μοτίβο, αλλά αποκτά αναγνωρισιμότητα της θέσης της και του πόσο σημαντική είναι αυτή, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή της, συμβάλλοντας στο να γίνει πιο παραγωγική.

Λειτουργική Εταιρική Ταυτότητα και ο στόχος της:

Η Λειτουργική Εταιρική Ταυτότητα σχετίζεται με τους κανόνες και τις διαδικασίες που οφείλει να εφαρμόζει το προσωπικό και η διοίκηση μιας επιχείρησης. Σκοπός αυτού είναι η ενιαία και αξιόπιστη παρουσίαση του συνδυαστικού μηνύματος οπτικής ταυτότητας και διαφημιστικού σχεδιασμού.

Με πιο απλά λόγια, η Λειτουργική Εταιρική Ταυτότητα αναφέρεται στον τρόπο όπου ενεργεί και αντιδρά κάθε επιχείρηση, απέναντι στην επικοινωνιακή δράση, είτε αυτή είναι εσωτερική είτε εξωτερική. Κάθε επιχείρηση ακολουθεί τους δικούς της κανόνες λειτουργίας, οι οποίοι συνδυάζονται με την διαχείριση, το marketing, την εμπορική της φιλοσοφία, αλλά και το εταιρικό της προφίλ, συμπληρώνοντας την Οπτική της Ταυτότητα σε όλα τα προαναφερόμενα.

Η Λειτουργική Εταιρική Ταυτότητα είναι ένα από τα πλέον σημαντικά εργαλεία μιας εταιρείας/επιχείρησης. Ενισχύει την μοναδικότητά της, και βοηθάει στο να στηριχθεί η μεθοδολογία της, που επιβάλλεται να ακολουθείτε και από το προσωπικό της, έτσι ώστε να υπάρχει μια εικονική αλλά και πραγματιστική συνοχή.

Πιθανότατα όλα τα παραπάνω να σας φαίνονται πολύπλοκα, ίσως και δύσκολα, όμως η pixelweb είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει. Κατέχοντας τις απαιτούμενες γνώσεις αλλά και την απαραίτητη εμπειρία, είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε στην σύνταξη του κανονισμού λειτουργίας της επιχείρησής σας, αλλά και στην δημιουργία της Λειτουργικής Εταιρικής σας Ταυτότητας. Έτσι, η επιχείρησή σας όχι μόνο θα συμβαδίζει με το σύγχρονο ρεύμα της εποχής, αλλά θα μπορέσει να αναπτυχθεί σε πολλαπλά επίπεδα που ίσως δεν είχατε καν φανταστεί.